multilevelmenu

Thursday, September 5, 2013

Diet 3 penjuru..


PENJURU 1 : Niat, keinginan

Niat penting, ada keinginan penting..

Buat ape2 pon x de niat mcm x de aim, x de matlamat gituh

kosong jek

PENJURU 2 : Suppliment sesuai


set budget lebih^^

Herb-lax + lecithin + omega guard + cinch shake ( utk yg overweight sgat ssuai)
Alfalfa + lecithin + omega guard  + esp ( sesuai tuk ibu breastfeed)

set asas^^

Herb-lax + lecithin
Alfalfa + lecithin ( sesuai tuk ibu breastfeed)

PENJURU 3 : Kuasa tambahan

suntik elemen fun, happy, semangat..
sedut dan buang elemen malas, putus asa, fikiran negatif...

exercise sket2 lama2 jadi besh...

org office^^

office tingkat 10?...
turun lif tingkat 8, ala 2 tingkat jek naik tangga
Pakai heel? bukak jinjit..have fun with it
rushing? lagi bagus lari panjat tangga tuh
kat office ada aircon so jgn risau berpeluh, mekap cair whatever
Malu dng org? nope its fun 

After breakfast telan 2 biji alfalfa
After lunch telan 2 biji lecithin okeh org office
you decide..
kenapa naik turun tangga? nak dpt S shape x? aien x ckp pasal S size...but S SHAPE...

antara pinggang n pinggul ramai ada lemak donat kat situ...kita nak S shape kat situ, bukan M shape kan...
n dah tentu turun naik tangga bgus utk kecilkan peha dan kuatkan kaki n stamina...
 
housewife^^

Kalau rasa hari itu mahu bersihkan rumah lebih sket, telan 2 biji lecithin..

lalu..
vakum, mop lantai, lap ape yg patot, idai baju, lipat baju bla bla bla
berpeluh bukan?
lecithin membakar lemak lebih cepat bila anda buat aktiviti mengeluarkan peluh hihi^^

yang penting have fun with it, jgn kelam kabut tgok cermin, haiii x de perubahan pon, kalau cepat sgat nk slim tpi stamina x berapa nk pejal, pergi sedut lemak hihi

rumah tingkat 3 4? dah x perlu la nk exercise ke? tapi x slim2 pon, x de perubahan pon?
haaa tuh kene amalkan diet 3 penjuru nih

pssssstttt: aien dlm 7 bulan jugak nk buang M shape tuh tau, tipu kalau x kesah

NIAT
SUPPLIMENT
FUN






No comments: