multilevelmenu

Monday, September 9, 2013

ALERGI DAN OMEGA^^


ALERGIK TAK BOLEH PAKAI EMAS, SILVER atau BROOCH
 
BIASE KALAU PIN KAT LEHER JADI MERAH GATAL2??

Mesti ramai kan macam nih...
time kat sekolah n even kt u pon dlu ramai geng2 aien mcm nih, pakai brooch kecil pin tudung kt leher tuh pon jadi gatal2 smpai ada bekas hitam2 jadinya^^

aien?
not bff dengan emas n silver, boleh pakai paling lama sehari jek...
lepas tuh baik tanggal cepat nanti merana gatal2nya..

terasa bila ummi blikan anting2 emas tak boleh pakai so simpan...
terasa bila encik suami belikan cincin untuk tunang n nikah, pakai sekejap jek ps tuh simpan...

sekarang dah okey..
balik raya hari tuh pakai anting2 yang ummi bagi sampai sekarang x bukak2...alhamdulillah tiada alergik

InsyaAllah OMEGA GUARD ( minyak ikan terbaik) dapat membantu anda juga yang mempunyai masalah yang sama dng aien nih^^
Photo: ALERGIK TAK BOLEH PAKAI EMAS, SILVER atau  BROOCH BIASE KALAU PIN KAT LEHER JADI MERAH GATAL2??

Mesti ramai kan macam nih...
time kat sekolah n even kt u pon dlu ramai geng2 aien mcm nih, pakai brooch kecil pin tudung kt leher tuh pon jadi gatal2 smpai ada bekas hitam2 jadinya^^

aien?
not bff dengan emas n silver, boleh pakai paling lama sehari jek...
lepas tuh baik tanggal cepat nanti merana gatal2nya..

terasa bila ummi blikan anting2 emas tak boleh pakai so simpan...
terasa bila encik suami belikan cincin untuk tunang n nikah, pakai sekejap jek ps tuh simpan...

sekarang dah okey..
balik raya hari tuh pakai anting2 yang ummi bagi sampai sekarang x bukak2...alhamdulillah tiada alergik 

InsyaAllah OMEGA GUARD ( minyak ikan terbaik) dapat membantu anda juga yang mempunyai masalah yang sama dng aien nih^^

sedikit info: 

Kekurangan Asid Lemak Omega 3 telah dijumpai dalam orang yang menghidap alergi, lelah dan penyakit kulit seperti ekzema dan psoriasis.

*** Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

017-6794844
boleh tanya aien lebih lanjut yek..
pm di sini pon boleh^^

(pic dr google)

sedikit info:

Kekurangan Asid Lemak Omega 3 telah dijumpai dalam orang yang menghidap alergi, lelah dan penyakit kulit seperti ekzema dan psoriasis.

*** Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.



 

No comments: